Bli Medlem

Vi har mange gode kunder, og mange besøkende som liker sidene våre. Men de som er spesielt glade i det vi holder på med kaller vi “medlemmer”. Egentlig er det ikke et medlemskap på den måten at en er nødt til å betale noe, for det er bare fordeler ved å være medlem, en får for eksempel mange rabatter på alt vi selger. Og dersom vi har partnet opp med en hundetrener eller andre som driver med kursing, ja da får alle medlemmene våre spesialpris. Derfor lønner det seg å bli medlem, og dette gjør du helt enkelt ved å legge igjen navn og epost, og så er du rett inne i klubben. Medlem “pluss” kaller vi de som legger igjen postadressen sin, og på dem vanker det hyggelige overraskelser et par ganger i året, i tillegg til de samme gode rabattene. Som du sikkert vet har vi også abonnementsordninger på hun derfor, men dette kaller vi bare for “abonnementskunder”, så dette har ikke noe med medlemsskap å gjøre.

Sosiale medier

Du skal også være klar over at det lønner seg å følge med på det vi driver med på sosiale medier. Vi har aktive kanaler på alle de mest relevante mediene som Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest og YouTube. På YouTube legger vi ut mange informative og interessante videoer, så her lønner det seg virkelig å følge oss. Dersom du allerede har en Gmail-addresse, altså en konto med Google, ja da har du en profil på YouTube, og det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på så kan du følge oss direkte. Trykk da på knappen “abonner”. Dette koster selvsagt ingenting, men betyr bare at hver gang vi legger ut en ny video så vil du få melding om dette. Ikke glem at dette er meget interessante videoer som du antakeligvis vil ha masse nytte av, så det lønner seg helt klart å følge med.

Av og til legger vi ut live-videoer på Facebook, da gjerne om det er spesielle eventer eller arrangementer. Dette kan det også lønne seg å følge litt med på, så sørg for at du liker oss på Facebook.