Om oss

Dognews er Norges nyeste portal for hunde-eiere! Her på disse sidene finner du alt du trenger når det gjelder hund, ikke minst masse god informasjon. Men vi har også en webshop der vi selger diverse produkter, ikke bare standard ting som hundemat etc, men også spesialutvalgte produkter som har med hund å gjøre. Produkter som du sikkert ikke finner i alle dyrebutikker.

La oss se litt nærmere på hva Dognews er.

Informasjon

For det første driver vi med informasjon. Vi har en fulltidsansatt journalist som leverer stoff som går på hund. Her vil du finne veldig mye interessant stoff, og hver eneste dag kommer det opp minst en, ny artikkel. Men ikke bare artikler, for vi har også mange videoer, så her er det stoff for enhver smak. Og det går på alt som har med hundehold å gjøre. Lurer du på ting som har med kosthold og mat? Dette skriver vi mye om. Helse og medisiner? Dette har vi en fast spalte på. I tillegg tar vi opp aktuelle ting som for eksempel hvor du kan legge inn hunden din når du reiser på ferie, tips til oppdragelse, hundepsykologi, raseinformasjon og så videre.

Nettbutikk

I tillegg til å være en slags avis for alt som har med hund å gjøre, er vi også en nettbutikk. Men vi er ikke en typisk dyrebutikk, for vi spesialiserer oss på produkter som du ikke finner så lett i vanlige dyrebutikker. For eksempel GPS-halsbånd som gjør at du kan spore opp hunden din om den stikker av eller kommer seg bort, spesialkasser og -bur for transport, klær og utstyr, og så videre.

Abonnement

I tillegg til dette har vi et helt nyvinnende opplegg som vi kaller “For(t) hjem”. Dette er abonnement på hundefor! Vi har en utrolig stor mengde godt hundfor, hundefor som har en helt utrolig spesiell kvalitet. Men i stedet for at du må ta bilen fatt og kjøre til en dyrebutikk hver gnag du skal kjøpe for har vi altså nå en abonnementsordning som gjør at vi sender foret rett hjem til deg en gang i måneden. Og dersom du er abonnent får du 25% rabatt på foret, det vil si at det blir billigere, enklere og mye greiere. Utrolig, men sant.