Partnere

Dognews handler om informasjon og gode produkter, men for å ha et virkelig godt spekter på det vi tilbyr har vi knyttet til oss en del andre samarbeidspartnere som vi bare kaller “partnere”. Her er litt mer info om dem:

Kurs

Vi samarbeider med flere hundetrenere som hele tiden har en rekke kurs, over hele landet, der du kan melde deg og hunden din på slik at en kan lære litt mer om oppdragelse. Dette er selvsagt et veldig viktig område, for en hund som er godt oppdratt vil rett og slett være lykkeligere. Mange hunde-eiere tror at en er snill med hunden sin om en lar den gjøre hva den vil, men dette er slett ikke tilfelle. Det er viktig at du som hunde-eier etablerer et riktig forhold til din hund, og den beste måten å gjøre dette på er ved å melde dere på et kurs. Da skal du samtidig være klar over at det finnes mange forskjellige “trenere”, og at ikke alle er like gode. Din trygghet her er at alle de vi jobber med, over hele Norge, er trenere som er godkjent av oss personlig. Dette er trenere som vet hva de holder på med, og du kan være sikker på at de er oppdatert på det siste innen hundetrening.

Andre kurs

Vi arrangerer også en rekke andre typer kurs, i godt samarbeid med våre partnere. Dette kan være kurs som eksempelvis hundefrisering, hundemassasje, hundepsykologi og til og med egne gourmetkurs for at du selv kan kunne lage virkelige godbiter til hunden. Jada, vi selger hundemat, men det betyr ikke at vi også anbefaler å supplere med ekte mat innimellom, men da er det også viktig at du setter deg godt inn i hva det er du kan gi og hva du må holde deg unna.

Kennel. Det er ikke alltid lett når sommer eller andre ferier nærmer seg, for ikke alle har mulighet til å ta med hunden. Og da må de fleste ty til kennel. Dette kan ofte være dyrt, og i tillegg har ikke alle norske kenneler fulgt godt nok med i timen på hva som trengs. Det er ikke lenger “inn” å plassere Passop i bur hele dagen, for det nyeste nå er barnehager for hunder, der hundene er sammen i et storrom, sammen med en autorisert trener, og på denne måten blir det masse aktivitet og glede hele dagen, i stedet for at hunden må sitte i et bur. Vi har en god oversikt over hele Norge her, så bare sjekk sidene våre.